Start succesvol met

Start succesvol met Linkedin Automation

Wil jij ook meer vrijheid en nieuwe klanten? Start met Automation. Ik deel mijn scherm en neem je stap voor stap mee.
 • In slechts 5 stappen

  Enrolled
 • 45 minuten

  aan video uitleg
 • Binnen 1 uur

  draaiend
 • Inclusief

  Tekst voorbeelden
  Write your awesome label here.

  Dé tool die we gebruiken is Dripify.

  Ik heb verschillende Linkedin Automation tools gebruikt, maar Dripify blijft voor mij de beste. Waarom? Oa dat hij super gebruiksvriendelijk is en je geen technische kennis nodig hebt.
  Al vanaf €39 p/m

  Achter de schermen bij Dripify

  Ik neem je alvast even mee wat je kan verwachten zodra je een account aanmaakt bij Dripify.
  Write your awesome label here.

  Dashboard

  02:40
  Write your awesome label here.

  Leads

  03:42
  Write your awesome label here.

  Team

  0:58
  Write your awesome label here.

  Settings

  03:49

  Laat Linkedin voor je werken. Ik vertel je alles.

  Ervaar de vrijheid om dingen te doen die je leuk vind en waar je energie van krijgt. Ik heb alles al voor je uitgezocht hoe Linkedin Automation succesvol in te zetten.

  Ik neem je stap voor stap mee en deel mijn kennis met jou in mijn online training. Breid je netwerk automatisch uit met jouw ideale klanten, zelfs wanneer jouw computer uit is! 
  Write your awesome label here.

  Meest gestelde vragen

  Wat is de tool Dripify

  Dripify is een geavanceerd LinkedIn-automatiseringsplatform voor marketeers en verkoopteams voor effectieve prospectie, leadgeneratie en bedrijfsontwikkeling.

  Waarin verschilt Dripify van andere LinkedIn-automatiseringstools?

  Dripify is niet zomaar een LinkedIn-automatiseringstool die helpt bij het automatiseren van repetitieve taken op LinkedIn. Dripify tilt prospectie op LinkedIn naar een hoger niveau door volledig geautomatiseerde en zeer gepersonaliseerde drip-campagnes te creëren met behulp van een verscheidenheid aan LinkedIn-acties, vertragingen en slimme voorwaarden, de prestaties van je campagnes te analyseren, teamleden aan boord te nemen en hun dagelijkse activiteiten te bekijken, te reageren op nieuwe berichten van jouw leads zonder Dripify te verlaten en nog veel meer!

  Moet ik mijn browser en laptop open houden terwijl Dripify actief is?

  Nee, dat doe je niet. Dripify draait in de cloud dus werkt ook als je je browser sluit en je laptop uitzet. Handig he. 

  Moet ik mijn browser en laptop open houden terwijl Dripify actief is?

  Ik heb net zo'n hekel aan spam als jij, daarom is het doel van Dripify om ervoor te zorgen dat jouw berichten er 100% gepersonaliseerd en natuurlijk uitzien. Om die reden kan je meer dan 20 variabelen gebruiken in je berichten en verbindingsverzoeknotities. Enkele voorbeelden: Voornaam, functie, bedrijfsnaam, enz

  Kan ik Dripify met meedere LinkedIn-accounts gebruiken?

  Absoluut. Dripify LinkedIn-automatiseringssoftware is ontworpen om snel en gemakkelijk van het ene LinkedIn-account naar het andere te laten overschakelen.

  Hoeveel connectieverzoeken en berichten kan ik versturen met Dripify?

  Met Dripify kun je tot 75 connectieverzoeken per DAG op LinkedIn versturen. Als je denkt dat dit aantal te klein voor je is, kan je deze limiet omzeilen door verbindingsverzoeken per e-mail te verzenden. Het maximale aantal berichten dat je per dag kunt versturen met Dripify LinkedIn automatisering is 150.

  Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn LinkedIn-account niet wordt geblokkeerd?

  Dripify is ongetwijfeld een van de veiligste LinkedIn-automatiseringstools, omdat het een groot aantal veiligheidsmaatregelen combineert die zijn geïmplementeerd voor de beveiliging van je account, waaronder simulatie van menselijk gedrag, cloudgebaseerde prestaties, unieke IP-toegang en Activity Control, een eersteklas veiligheidsfunctie die ervoor zorgt dat je LinkedIn account wordt niet gemarkeerd door het monitoringsysteem van LinkedIn voor overmatige activiteit en kan je dagelijkse verwerkingslimieten automatisch aanpassen volgens de feedback die het van LinkedIn ontvangt.

  Kan ik Dripify koppelen met mijn CRM?

  Dripify kan eenvoudig worden verbonden met meer dan 2000 software, waaronder Hubspot, SalesForce, Zoho CRM, Asana, Google Spreadsheets via Zapier-integratie.
  Created with