Over mij

Mijn naam is Stéfhan van der Sligte

Mijn loopbaan in de digitale wereld begon in 2009. Ik richtte Digibiertje App op en maakte kennis met diverse online marketingstrategieën.

In deze tijd leerde ik hoe belangrijk het was om vanuit de klant te denken. De verschillende manieren van adverteren ben ik gaan onderzoeken en testen. Ik vond mijn passie in marketing en de E-commerce, die razend populair werd. 6 jaar lang was ik verantwoordelijk voor diverse Magento klanten om samen de webshops te laten groeien. Het was interessant, maar ik wilde toch nog iets anders proberen. Blijven leren en ontdekken.

Ik wilde de sales leren kennen. De andere kant van het verhaal, waarbij ik regelmatig, vanuit mijn marketing rol, al betrokken was bij de diverse sales afdelingen. Door de drive om leads te genereren, ontstond deze passie voor verkoop. Al snel kwam ik er achter dat ik toch anders over sales dacht dan anderen.

Na 7 maanden vond ik mijn passie terug bij de marketing. De opkomst van automation tools was enorm, vooral in de VS waar ik diverse Automation specialisten ben gaan volgen.

In 2020 start ik als Marketing manager bij een B2B PIM bedrijf. Het was een klein team en ik werd verantwoordelijk voor alle onderdelen van marketing. Ik paste automation tools toe en begon datgene wat mogelijk was te automatiseren.

Het begon te functioneren en dit smaakte naar meer. Andere organisaties ook helpen. Samen starten bij de basis, vervolgens het coachen en begeleiden om de kennis van marketing, bij die klanten in-house te houden. Daar krijg ik energie van. Heerlijk !!
“De juiste Buyer Persona is de sleutel voor
betere traffic”

Stéfhan van der Sligte

High-End Marketing Consultant
Empty space, drag to resize

Ik help je graag! Hoe?

Trajecten

Kies het traject wat bij jou past en wat het beste past bij jouw organisatie.

Online trainingen

Diverse trainingen op het gebied van automation, creëer je steeds meer vrijheid.

Linkedin Nieuwsbrief

Slimmere marketing & sales. Laat online tools je helpen! Volg en verbeter jouw aanpak!

  • Creëer tijd voor Marketing & Sales
  • Bespaar op Marketing budget
  • Houd kennis in huis door 1 op 1 coaching

Automationcoach

Waarom?
Doelgerichte traffic in dezelfde tijd, terwijl je minder hoeft te doen? Zonder extra personeel en of zelfs minderen in het aantal fte's? Door marketing & sales tijd te besparen en men hierdoor te laten doen waar ze goed in zijn.

Hoe?
Door het succesvol implementeren van diverse automation technologieën

Wat?
Met mijn traject obv een unieke Methodiek.
Aanbevelingen

Wat zeggen anderen

"Stéfhan komt continu met ideeën op commercieel vlak en met marketing & Sales technieken. Tevens is hij coachend op individueel niveau. Hierdoor gaan deuren open, worden zaken gedaan en ontstaat groei".
Wilko van Gurp
Stéfhan heeft een enorm aanstekelijke energie en drive om werkzaamheden makkelijker en efficiënter te maken. Middels zijn creativiteit en kennis van automation tools hebben wij veel dingen kunnen automatiseren op de Sales & marketing.”
Milan van der Veen

Eens rustig kennis maken?

Drag to resize
Drag to resize
Voornaam
Achternaam
E-mail adres
Bericht

Bedankt voor het contacten.

Je hoort zsm van mij.
Created with